Vi støtter


 
 

Med et brændende hjerte for Bitcoin, Blockchain og fremtiden for kryptovalutaer giver vi 10% af vores kommision til Nordic Blockchain Association, der kæmper for at udbrede Blockchain-teknologi i Danmark samt i resten af norden.

Lær mere om vores støtte


Jeg mener, at Bitcoin er fremtiden. Fremtiden i sin forstand, at det er sådanne, at fremtidens valuta samt finansverden vil være bygget op omkring. Læser man på den bagliggende teknologi ved Bitcoin samt andre kryptovaluater, vil man opleve, hvor revolutionerende teknologien er – og hvorledes den kan forbedre vores nuværende valutaer samt meget andet.

Men for at den kan det, kræves det, at folk ved, hvorledes den fungerer – og hvordan man benytter den. Det er derfor, at det er nødvendigt med en organisation såsom Nordic Blockchain Association, der kæmper for at sprede budskabet til Bitcoin, Blockchain og andre kryptovalutaer. Det sikrer, at Danmark og resten af norden er først med ny teknologi indenfor selv samme – og vi følger udviklingen indenfor dette punkt.

Det er derfor, at vi har valgt at give 10% af vores kommision til Nordic Blockchain Association, uagtet om du sælger eller køber Bitcoins hos os.

Med venlig hilsen
Mads Eberhardt
Stifter af BetterCoins.dk