Sælg Bitcoins

Du kan nemt, sikkert og hurtigt sælge dine Bitcoins til os, hvorefter du senest næste hverdag modtager pengene på din bankkonto. Vi garanterer for ingen skjulte gebyrer, og vi afregner altid efter den rigtige Bitcoin-kurs. Sælg Bitcoins nu – det er nemt og hurtigt!


Sælg Bitcoins

Du kan nemt, sikkert og hurtigt sælge dine Bitcoins til os, hvorefter du senest næste hverdag modtager pengene på din bankkonto. Vi garanterer for ingen skjulte gebyrer, og vi afregner altid efter den rigtige Bitcoin-kurs. Sælg Bitcoins nu!


Sælg dine Bitcoins nu!

Derfor skal du sælge dine Bitcoins hos os


Ingen gebyrer

Vi tror ikke på skjulte gebyrer. Sådan er det. Derfor kan du roligt stole på os, når vi siger, at der aldrig vil forekomme skjulte gebyrer, når du sælger Bitcoins hos os

Ærlig kurs

Vi piller aldrig ved kursen, når du sælger hos os. Vi benytter udelukkende kursen fra anerkendte børser, hvilket er din garanti for, at du altid modtager det beløb, som du er berettiget til

Brugervenligt

Vi ønsker at skabe en fantastisk oplevelse, hvorfor det er særdeles brugervenligt at sælge Bitcoins til os. Det kræver ikke mange minutter at komme af med sine Bitcoins igen

Dansk virksomhed

Vi er en dansk virksomhed fra top til tå, der brænder for glade og tilfredse kunder. Derfor kan du altid komme i kontakt med os, hvis du er i tvivl om noget. Vi sidder klar til at hjælpe dig

Sælg Bitcoins


1%

KOMMISSION

  • Sælg Bitcoins – nemt & hurtigt
  • Kursfastsættelse indenfor få timer
  • Udbetaling til alle danske bankkonti
  • Modtag pengene senest hverdagen efter
  • Ingen skjulte gebyere
  • Altid den korrekte kurs
  • For minimum: kr. 1.000, maksimum: kr. 100.000
SÆLG DINE BITCOINS NU!

Sådan fungerer det


1

Du indtaster dine informationer såsom hvor meget du ønsker at sælge i Bitcoins samt dit navn, bankinformationer og telefonnummer

2

Du bliver nu bedt om at verificere dig med enten kørekort eller pas for, at vi kender din identitet. Har du tidligere handlet med os, behøves du ikke at gøre det igen

3

Nu skal du blot følge instrukserne på skærmen med at sende det ønsket antal Bitcoins til vores adresse, som du ønsker at sælge

4

Indenfor et par timer kursfastsætter vi det modtaget antal Bitcoins, hvorefter du senest modtager pengene på din bankkonto hverdagen efter dit salg af Bitcoins

Sælg dine Bitcoins nu!

Mangler du derimod Bitcoins? Du kan også købe Bitcoins hos os. Se mere!

Ofte stillede spørgsmål


Nej. Der er desværre ingen fortrydelsesret, idet vi leverer en finansiel ydelse, hvis pris varierer meget. Dog kan du være heldig, at vi ikke har noget at kursfastsætte dine Bitcoins, hvor en returnering så vil være mulig. Hvis det er tilfældet, så bør du kontakte hos med det samme. Jo længere tid efter dit køb, desto mindre er chancen for, at en returnering er mulig. Vi vil dog altid gøre vores bedste for, at det kan lykkes.
På nuværende tidspunkt kan vores platform håndtere køb såvel salg af Ethereum. Det gør du her. Det foregår på præcis samme måde, som ved salg af Bitcoins.

Ønsker du dog at sælge en anden kryptovaluta end Ethereum eller Bitcoin, så kan vi desværre ikke give et bindende svar, idet vores platform på nuværende tidspunkt ikke understøtter andre kryptovalutaer. Vi kender dog en del i markedet, hvilket tillader, at vi kan sælge stortset alle kryptovaluater. Det kræver dog personlig betjening, så hiv fat i os på support@bettercoins.dk, så kan vi se, om det kan lade sig gøre.

Vi bestræber os på at sende pengene fra vores konto den dag, du sælger dine Bitcoins. Det gør, at du sandsynligvis vil modtage pengene på din bankkonto hverdagen efter. I enkelte tilfælde kan du dog risikere, at der går endnu en hverdag, men idet vi har sendt pengene, så ligger det i hænderne på bankerne – og vi har desværre ikke mulighed for at gøre mere.
Du har sandsynligvis lavet en gevinst på dine Bitcoins, idet kursen er steget henover de seneste år, og nu tager pengene ud i traditionel valuta. Det gør, om man skal betale SKAT af sine gevinster til et essentielt spørgsmål, som vi ville ønske, at vi kunne give et mere præcist svar på. Der findes dog ikke en fyldestgørende guide, som med sikkerhed kan besvare det spørgsmål. I følge SKAT er en god hovedregel dog, hvorvidt formålet med at købe sine Bitcoins var at hente en gevinst. Hvis det er tilfældet skal man betale SKAT. Købte man derimod sine Bitcoins, da man ønskede at støtte teknologien eller uden et formål at lave en gevinst, skal man ikke.

Ønsker du et bindende svar anbefaler vi, at du kontakter SKAT eller tager kontakt til en rådgiver. Ovenståendes anses ikke som finansiel rådgivning.

Ja og nej. Egentligt anbefaler vi det ikke, idet er nemmere og hurtigere at gøre det på en børs såsom Bittrex. Har du dog et stort ønske om det, kan vi helt sikkert finde ud af noget. Hiv fat i os på support@bettercoins.dk.
Et netværksgebyr er det gebyr, som går til minere af Bitcoins, når du sender en transaktion. Det er ofte svært at beregne gebyret, idet beløbets størrelse skifter løbende, dog er det et meget lille gebyr. Når du sælger Bitcoins hos os, behøves du ikke at tage højde for gebyret, når du oplyser, hvor meget du ønsker at sælge. Så snart vi modtager dine Bitcoins på vores adresse, sælger vi det modtaget, uagtet om det mere eller mindre end det oplyste, så afregner vi altid efter den korrekte kurs, så du får det beløb, du er berettiget til.

Bitcoin Kurs


Bitcoin kursen er hverken bestemt af statslige organisationer eller banker – men derimod brugerne. Kursen på Bitcoin er styret af markedsmekanismen, som er et udtryk for udbud og efterspørgsel. I de fleste tilfælde gælder det, at jo større udbuddet er, desto lavere er prisen, hvor jo større efterspørgslen er, desto højere er prisen. Et ændrende udbud og efterspørgsl er oftest udtryk for en øget eller faldende  opmærksomhed og tiltro til Bitcoin blandt brugerne på verdensplan.


Sælg Bitcoins – nemt & hurtigt


Hos BetterCoins.dk tilbyder vi en service, hvorigennem du nemt og hurtigt kan sælge Bitcoins. En service for dig, der ønsker at trække dine Bitcoins ud i den danske krone. Det kan være, at du ønsker traditionel valuta, da dine Bitcoin er blevet markant mere værd, grundet massive stigninger over den seneste tid på Bitcoin. Det kan også være, at du ønsker at stå lidt mere sikker i forhold til, at Bitcoin er særdeles volatil. Uagtet dine bevæggrunde for at sælge Bitcoins, eller hvorvidt du sælger hele eller dele af dine portefølje, så kan du nemt og hurtigt sælge Bitcoins hos os.

Under udarbejdelsen af denne service var det vigtigt for os, at alle skulle kunne benytte den, uagtet størrelsen på deres ønsket salg. Det er derfor, at du kan sælge helt ned til et par tusinde kroner i Bitcoin af gangen. Det gør det oplagt for dig, som ofte trækker Bitcoin ud i den danske kroner med småbeløb af gangen, hvor det er vigtigt, at du modtager pengene hurtigt på din bankkonto. Vi sender derfor altid pengene samme dag, som du sælger Bitcoins, hvorfor du senest modtager disse næste hverdag.

Vi bestræber os på at kursfastsætte dine Bitcoins blot et par timer efter, at vi har modtaget dem. Og oftest meget hurtigere. Det gør, at du hurtigt ved, hvor mange penge du får for dit salg af Bitcoins. Vi benytter udelukkende anerkendte børser, når vi kursfastsætter dine Bitcoins. Det er din garanti for, at du får, hvad du er berettiget til.

Vi har forsøgt at gøre det både nemt samt hurtigt at sælge Bitcoins. Det synes vi, at vi er lykkes med. Det håber vi også, at du synes. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på support@bettercoins.dk.

 
 
Sælg dine Bitcoins nu!

Mangler du derimod Bitcoins? Du kan også købe Bitcoins hos os. Se mere!