Mit navn er Mads – og jeg er stifter af BetterCoins.dk.

Jeg stiftede BetterCoins.dk med en vision om at udbrede kendskabet til Bitcoin samt Blockchain-teknologi i Danmark. Jeg ønskede at skabe en service, hvorigennem alle nemt og hurtigt kunne blive en del af den digitale revolution indenfor finansielle tjenester, nemlig Bitcoin. Jeg ønskede en tjeneste, der var for alle. BetterCoins.dk skulle ikke kun være for personer med tekniske snilde – men for alle, ung som gamle, uagtet deres færdigheder indenfor teknologi. Det er derfor, at du finder guides, der hjælper dig med at forstå Bitcoin, opsætte en wallet og meget mere på hjemmesiden.

I forlængelse af min vision for BetterCoins.dk, var det også vigtigt for mig at tænke god kundeservice ind i processen. For mig er service et elementært element, når du køber eller sælger Bitcoins hos BetterCoins.dk. Uden service kunne du ligeså godt benytte dig af en børs. Vores styrke ligger i fantastisk og hurtig kundeservice, hvor det er dig som kunde, der er i fokus. Det håber jeg, at du oplever, når du handler med os.

“For BetterCoins.dk er bæredygtighed over profit”

– Mads Eberhardt, stifter

Med et brændende hjerte for Bitcoin – og Blockchain-teknologi var det også vigtigt for mig at sikre at Bitcoin-communitiet var fremtidssikret. Det er derfor, at vi giver 10% af vores kommision til non-profit organisationer, der kæmper for at udbrede Bitcoin samt Blockchain-teknologi i Danmark samt resten af norden. Jeg mener, at Bitcoin samt den bagliggende teknologi er fremtiden. Men førend det kan blive det, kræves det, at der er nogle organisationer, der kæmper for at formidle denne viden, hvorfor det er et elementært element i det arbejde, som BetterCoins.dk gør.

Jeg håber, at vi du vil handle med os.

Mener du, at vi kan gøre noget bedre, må du meget gerne sende mig en e-mail på mads@bettercoins.dk.

Med venlig hilsen
Mads Eberhardt
Stifter

CSR-politik for BetterCoins.dk