Køb Bitcoins

Hos BetterCoins.dk kan du nemt og hurtigt købe Bitcoins med både bankoverførsel og kreditkort. Det kræver ikke mere end et par minutter, hvorefter du modtager dine Bitcoins indenfor et par timer. Vi giver altid den korrekte kurs, og der er ingen skjulte gebyrer, når du køber Bitcoins.


Køb Bitcoins

Hos BetterCoins.dk kan du nemt og hurtigt købe Bitcoins med både bankoverførsel og kreditkort. Det kræver ikke mere end et par minutter, hvorefter du modtager dine Bitcoins indenfor et par timer. Vi giver altid den korrekte kurs, og der er ingen skjulte gebyrer, når du køber Bitcoins.

Derfor skal du købe Bitcoins hos os


Ærlig kurs

Når du køber Bitcoins hos os piller vi aldrig ved kursen. Du får udelukkeden den korrekte kurs. Det er din garanti for, at du får det, som du er berettiget til

Dansk virksomhed

Vi er en pæredansk virksomhed med bosæde i Odense. Vi har en filosofi, der hedder, at tilfredse kunder er vores berettigelse på markedet. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds

Ingen gebyrer

Skjulte gebyrer er noget fanden har skabt. Sådan er det. Derfor kan du være helt rolig på, at der – aldrig – vil komme uforudsete gebyrer, når du køber Bitcoins hos os

Brugervenligt

Uagtet om du har købt Bitcoins før – eller du aldrig har købt Bitcoins før, så kan du benytte os. Vores systemer er udviklet med vores bruger i mente, uagtet om du har købt Bitcoins før

Køb Bitcoins med bankoverførsel eller kreditkort


KØB BITCOINS MED

Bankoverførsel


0,75%

KOMMISSION

 • Strakslevering efter modtagelse af bankoverførsel
 • Køb Bitcoins med dansk bankoverførsel
 • Aldrig skjulte gebyrer
 • Altid den korrekte kurs
 • Minimum: kr. 750, maksimum: kr. 100.000
KØB BITCOINS MED BANKOVERFØRSEL!

KØB BITCOINS MED

Kreditkort


3,5%

KOMMISSION

 • Strakslevering af Bitcoins
 • Køb Bitcoins med kreditkort
 • Køb med alle de gængse kreditkort
 • Aldrig skjulte gebyrer
 • Altid den korrekte kurs
 • Minimum: kr. 150, maksimum: kr. 22.000
KØB BITCOINS MED KREDITKORT!

Sådan fungerer det


1

Skriv blot hvor meget du ønsker at købe Bitcoins for. Vores system udregner da automatisk en forventet kurs ud. Indtast blot din Bitcoin adresse, navn, nummer og e-mail

2

Når du har sikret dig, at den oplyste Bitcoin adresse er korrekt, skal du blot klikke videre til betaling. Her kan du betale med den valgte betalingsmetode; kreditkort eller bankoverførsel

3

Når du har betalt for dit køb af Bitcoins, behandler vi straks din ordre. Vi garanterer, at ordren er behandlet og dine Bitcoin er sendt indenfor 12 timer efter din ordreafgivelse

4

Din ordre er nu behandlet og gennemført, så dine købte Bitcoins vil være sendt til din adresse. Vi sender endnu end e-mail, så du ved, at ordren er behandlet – og dine Bitcoins er leveret

Køb dine Bitcoins nu!

Du har også mulighed for at sælge Bitcoins hos os. Læs mere!

Sådan kommer du i gang med Bitcoins


Førend du kan købe Bitcoins skal du have installeret og opsat en såkaldt Bitcoin wallet. Det er en digital pengepung for dine Bitcoins. Det er her, hvor dine Bitcoins bliver opbevaret, og hvor du har mulighed for at sende, modtage og se din beholdning. Det er i særdeleshed nemt at installere og opsætte sin wallet. Vores påstand er endda at alle, uagtet alder og baggrund kan installere en wallet. Der findes en wallet til alle de gængse enheder, og vi har endda udarbejdet detaljeret guides til vores fortrukne wallets på de forskellige enheder.

AndroidØnsker du din wallet på mobilen er Mycelium et fremragende valg. Mycelium fungerer til Android-enheder – og tager blot et par minutter at opsætte. Når den er opsat er den endda endnu mere nem og brugervenlig at betjene, så nemt kan modtage og sende Bitcoins.

PC, Mac og Linux


En såkaldt desktop-wallet, der understøtter de gængse styresystemer Mac, Windows og Linux. Exodus er nem at benytte, og det tager ikke længe at opsætte denne wallet, uanset om du aldrig har installeret en wallet før.

iPhoneLeder du efter en wallet til din iPhone vil Breadwallet oftest være svaret som den rigtige wallet for dig. Det er en intuitiv og brugervenlig wallet, som er yderst populær i hele verden. Vi vil endda gå så vidt og kalde Breadwallet den førende iPhone-wallet i verden.

Ofte stillede spørgsmål


Ja, det kan du godt. På nuværende tidspunkt understøtter vores platform dog ikke køb af andre kryptovalutaer, som man kender det fra køb af Bitcoins, hvilket gør, at du er nødsaget til at hive fat i os. Smid os en e-mail på support@bettercoins.dk, så kigger vi på det.
Det er et kompleks spørgsmål, hvorvidt man skal betale SKAT eller ej af sine gevinster på Bitcoins – og andre kryptovalutaer. Selv har SKAT været meget sparsomme i sine informationer omkring emnet. De har dog tidligere udtalt, at man skal betale skat, hvis man spekulerer i Bitcoin for at hente en gevinst. Har du derimod købt dine Bitcoins uden et reelt formål at tjene penge, som du ville købe et maleri, hvorefter det stiger i pris, så skal du ikke betale skat af gevinsten. I korte træk kan man bruge følgende til at læne sig op af, hvorvidt man skal betale skat eller ej.

Vi anbefaler altid, at du spørg SKAT til råds for at få et bindende svar eller hiver fat i en skatterådgiver. Ovenstående anses ikke som værende finansiel rådgivning.

Idet vi leverer en finansiel ydelse, hvor kursen skifter løbende, vil en fortrydelse i mange tilfælde ikke være mulig. I enkelte tilfælde kan du dog være heldig, at vi ikke har kursfastsat dine Bitcoins, hvortil en fortrydelse så vil være mulig. Vi vil altid gøre alt, hvad vi kan for at kunne muliggøre en fortrydelse, men for at gøre det muligt kræves det, at du kontakter os kort efter dit køb. Jo kortere efter et køb, desto større er chancen for, at en fortrydelse er mulig.
Ved køb af Bitcoins med bankoverførsel er det ikke et krav, at der benyttes straksoverførsel. Du kan sagtens benytte en traditionel bankoverførsel. Mange af vores kunder vælger dog straksoverførsel, da leveringen sker hurtigere, men det er helt op til dig.
Vi modtager de mest gængse kreditkort, så chancen for, at du har et af disse er meget stor. Vi tager imod Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Visa / Dankort, hvor sidstnævnte er et meget populært kreditkort blandt den danske befolkning.
Du har helt sikkert oplevet, at du har skulle betale kortgebyret ved køb på en webshop lige før, at du er færdig med din bestilling. Rigtig mange webbutikker benytter sig af den praksis, hvilket er irriterende for dig som kunde, idet du ikke kender slutprisen. Det benytter vi os ikke af, så vi har allerede indregnet kortgebyret i kommisionen, når du køber med kreditkort, så du på forhånd ved, hvad du skal betale.

Bitcoin Kurs


Kursen på Bitcoin bliver hverken styret af stater eller banker, men derimod brugeren. Kursen er drevet af udbud og efterspørgsel, hvilket oftest er tilstedekommet af enten en svækket eller større tro på Bitcoin som valuta. Bitcoin kursen er meget svingende – og har over den seneste årrække givet et massivt afkast, hvilket gør Bitcoin et spændende investeringsområde for mange.


Køb dine Bitcoins nu!

Du har også mulighed for at sælge Bitcoins hos os. Læs mere!

Køb dine Bitcoins nu!

Du har også mulighed for at sælge Bitcoins hos os. Læs mere!

Hvad er Bitcoin?


Bitcoin er en decentral, digital valuta. Det er en valuta, der udelukkende findes digitalt, hvilket vil sige, at du ikke kan tage og føle på den, som du er vant til fra traditionelle valutaer. Den revolutionerende teknologi bag Bitcoin muliggør, at en sådanne valuta kan fungere i praksis, idet den er så godt som umulig at hacke sig adgang til, i en tid, hvor stort set alt kan hackes.

Bitcoin er en såkaldt decentraliseret valuta. Det betyder, at den hverken er styret eller kontrolleret af statslige organisationer eller banker, men derimod er styret af folket hvad angår koden og prisen for Bitcoin. Traditionelle valutaer bliver traditionelt kontrolleret af staten og banker, som har mulighed for kontrollere prisen ved at trykke flere mønter. Sådan er tilfældet ikke med Bitcoins. I koden der ligger til grund for Bitcoin indeholdes der allerede beregner for, hvor mange Bitcoin, der maksimalt kan komme i omløb – og hvor hurtigt disse bliver frigivet. Det sikrer, at der ikke fra den ene dag til den anden, bliver frigivet mange Bitcoins, som vil dumpe prisen.

Bitcoin er på mange måder en valuta, der kan benyttes, som du kender det fra traditionelle valutaer. Den kan benyttes til at opbevare værdi samt til at foretage betalinger, hvad enten det er til bekendte eller i butikker. Den største forskel på traditionelle valutaer og Bitcoin er måden, hvorpå de fungerer. Hvor traditionelle valutaer enten vil være i kontanter eller stå på en netbank, så findes Bitcoin udelukkende digitalt på en såkaldt wallet, som benyttes til at opbevare ens Bitcoin. Det er på mange sammenlingigt med en netbank, bare hvor du har ansvaret for, at de er sikkert opbevaret. En wallet fungerer også på mange måder som en netbank, hvilket forstås således, at du fortsat kan sende og modtage Bitcoins, til trods for, at du er offline. På samme måde som du skriver registreringsnummer og kontonummer, når du sender penge over en netbank, så skriver du blot en såkaldt Bitcoin adresse, når du skal sende Bitcoin til en respektiv persons wallet. Det er også denne adressse, du skal oplyse, når du køber Bitcoins hos os.

Den helt store forkel på Bitcoin kontra traditionelle valutaer er den grundlæggende teknologi bag Bitcoin. Uagtet om man er for eller imod Bitcoin, så er mange, til trods for deres modtand mod Bitcoin ofte enige i, at teknologien er revolutionerende. Her er mange især fortaler for den måde, hvorpå Bitcoin gemmer transaktionerne.

Transaktionerne – altså når du sender penge fra en wallet til en wallet – bliver ikke gemt på en server et sted i ingenmandsland. Alle transaktioner i Bitcoin-netværket bliver gemt og offentliggjort på internettet, så alle kan tilgå dem. De bliver gemt på den såkaldte Blockchain, som forsimplet er en lang kæde af transaktioner. Sådan er processen med alle transaktioner. Enhver kan gå tilbage i historikken og se transaktioner, der blev sendt så tidligt som i 2009, hvor Bitcoin blev skabt. Det er også det, der umuliggør, at personer med onde hensigter kan ændre i tidligere transaktioner for at opnå Bitcoins til egen wallet.

Alle transaktioner bliver valideret og bekræftet af såkaldte miners. Det er personer, der stiller massive computerkræfter til rådighed for netværket. Det er også i denne process, hvorigennem nye Bitcoins bliver skabt efter et fast algoritme, som ikke ændres. De såkaldte miners beregner komplekse matematiske regnestykker, hvor dette algoritme administrerer sværhedsgraden, så det sørger for, at der bliver beregnet et regnestykket ca. hver 10 minut. Når en miner som den første løser et respektive regnestykke, bliver vedkommende belønnet med 12.5 Bitcoins, som ikke tidligere har eksisteret. Mineren danner derved en blok i Blockchain med de respektive transaktioner, der måtte have forekommet i den periode. Pr. hver 210.000 blokke bliver belønningen halveret, hvilket svarer til hver fjerde år. Sidste gang en halvering forekom var i juni 2016 – og næste gang det sker vil være engang i 2020, hvor belønningen bliver halveret fra 12.5 til 6.25 Bitcoins. I starten kunne man mine Bitcoins med almindelige computere, men i dag er de matematiske udregninger så komplekse, at det kræver specielt hardware.

I skrivende stund er der knap 17 millioner Bitcoins i omløb, hvor koden maksimalt tillader 21 millioner. Engang i 2140 vil man nå det maksimale antal på 21 millioner, hvorefter man forventer, at miners kan leve af transaktiongebyrene fremfor belønningen, som de på nuværende tidspunkt får.

Et meget almindeligt – og særdeles forstående spørgsmål er, hvorledes prisen på Bitcoin bliver bestemt. Grundlæggende bliver den bestemt af markedsmekanismen, hvilket er et udtryk for udbud og efterspørgsel. Desto højere efterspørgslen er, jo højere vil prisen være. En højere efterspørgsel er ofte udtryk for en øget tro på Bitcoin som valuta bredt blandt verdensbefolkningen.

Der er ikke en officiel Bitcoin-kurs, idet den kan variere en smule fra børs til børs. Det fungerer således, at man har køb – og salg-ordre. Ofte vil køb-ordre være en smule mindre end sælg-ordre, da folk der ønsker at købe Bitcoins ønsker dem billigt – og folk, der ønsker at sælge, ønsker at sælge dem dyrt. Der hvor gennemsnittet findes mellem køb og salg er kursen på Bitcoin.

Hos BetterCoins.dk anvender vi en stor og anerkendt børs, både når du køber og sælger Bitcoins hos os. Vi ændrer aldrig på kursen for at tjene ekstra. Vores eneste indtjening er vores kommision – og størrelsen på den er du allerede bekendt med inden du placerer en ordre. Det er din garanti for, at der ikke forekommer skjulte gebyrer på din ordre i form af at du modtager mindre Bitcoin, end du er berettiget til.

Vi tager imod både bankoverførsel og kreditkort, så uagtet dine præferencer i form af betalingsmiddel, så kan du benytte det hos os, når du køber Bitcoins. Kommisionen varierer hvorvidt du benytter bankoverførsel eller kreditkort. Vi tager en højere kommision, når der benyttes kreditkort, idet der er nogle omkostninger forbundet med kortbetaling, som vi dækker. Det gør, at der heller ikke vil forekomme skjulte gebyrer af kortgebyrer, da dette allerede er indberegnet i vores kommision.


Brug for hjælp?


support@bettercoins.dk
eller
skriv besked i højre hjørne

Brug for hjælp?


support@bettercoins.dk
eller
skriv besked i højre hjørne

Køb Bitcoins nu!

Du kan sælge Bitcoins hos os, hvis du ligger inde med nogen. Læs mere her.

Køb Bitcoins nu!

Du kan sælge Bitcoins hos os, hvis du ligger inde med nogen. Læs mere her.