Køb & Sælg Ethereum

Hos os kan du nemt sælge såvel købe Ethereum med kreditkort eller bankoverførsel. Vi leverer dine Ethereum indenfor få timer direkte til din Ethereum-wallet. Uagtet om du køber eller sælger Ethereum, så giver vi altid en ærlig kurs – og du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål.


Køb & Sælg Ethereum

Hos os kan du nemt sælge såvel købe Ethereum med kreditkort eller bankoverførsel. Vi leverer dine Ethereum indenfor få timer direkte til din Ethereum-wallet. Uagtet om du køber eller sælger Ethereum, så giver vi altid en ærlig kurs – og du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål.

Køb & Sælg Ethereum nu!

Derfor skal du handle Ethereum hos os


Dansk virksomhed

Vi er stolte af at sige, at vi er en 100% dansk virksomhed. Fra vores kontor i Odense servicerer vi hele landet med fantastisk support, som altid er på dansk

Ingen gebyrer

Vi er ærlig gennem hele købsprocessen, hvorfor du aldrig vil opleve, at der forekommer skjulte gebyrer, når du handler med os. Det gælder, uanset om du køber eller sælger hos os

Brugervenligt

Vi er skabt for alle; dig, der har meget erfaring med Ethereum – og dig, der ingen erfaring har med Ethereum. Uanset hvilken gruppe du tilhører, så kan du benytte vores systemer

Ærlig kurs

Uagtet om det drejer sig om salg eller køb af Ethereum, så afregner vi altid efter den korrekte Ethereum kurs. Det gør, at du altid modtager det, som du er berettiget til

Køb & Sælg Ethereum


KØB ETHEREUM MED

Bankoverførsel


0,75%

KOMMISSION

 • Strakslevering efter modtagelse af bankoverførsel
 • Køb Ethereum med dansk straksoverførsel
 • Modtages fra alle danske banker
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Altid en ærlig kurs
 • Minimum: kr. 750, maksimum: kr. 100.000
KØB ETHEREUM BANKOVERFØRSEL!

KØB ETHEREUM MED

Kreditkort


3,5%

KOMMISSION

 • Strakslevering af Ethereum
 • Køb Ethereum med kreditkort
 • Alle gængse kreditkort
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Altid den korrekte kurs
 • Minimum: kr. 150, maksimum: kr. 22.000
KØB ETHEREUM MED KREDITKORT!

Sælg


1%

KOMMISSION

 • Kursfastsættelse indenfor få timer
 • Udbetaling til alle danske banker
 • Modtag senest pengene hverdagen efter
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Altid den korrekte kurs
 • For minimum: kr. 1.000, maksimum: kr. 100.000
SÆLG DINE ETHEREUM NU!

Sådan køber og sælger du Ethereum


1

Indtast beløbet som du ønsker at sælge eller købe i Ethereum, hvorefter du bedes indtaste et par personlige oplysninger om dig selv. Så er du klar til at købe såvel sælge Ethereum

2

Køber du Ethereum, bedes du endnu engang sikre dig, at du har indtastet din korrekte Ethereum adresse. Når du har tjekket det, er du klar til at fortsætte til betaling med enten kreditkort eller bankoverførsel

3

Når du har betalt med kroner eller sendt dine Ethereum til os, vil vi straks behandle din ordre. Vi garanterer, at din ordre er behandlet indenfor 3 timer – oftest meget hurtigere

4

Nu vil din ordre være færdigbehandlet, hvorfor dine Ethereum vil være sendt til din wallet eller dine danske kroner vil være sendt til din bankkonto. Nemmere bliver det ikke

Ofte stillede spørgsmål


Idet at vi leverer en finansiel service, hvis pris svinger meget, så er det ikke muligt at fortryde en ordre på henholdsvis handel med Ethereum samt Bitcoin. Du kan dog være heldig, at du kan fortryde din ordre, såfremt ordren endnu ikke er behandlet eller behandlingen af ordren ikke er påbegyndt.

Er din ordre endnu ikke behandlet, så skynd dig at skriv til os på support@bettercoins.dk. Vi kan ikke garantere, at det er muligt for os af annullere din ordre, men vi vil gøre alt for, at det er muligt.

Førend du kan få en Ethereum adresse, skal du oprette en Ethereum wallet, hvorpå du kan opbevare dine Ether. Det er særdeles nemt at gøre, hvorfor det ikke kræver den store erfaring med hverken Ethereum eller kryptovalutaer generelt at opsætte en Ether-wallet.

Afhængig af hvilken enhed, som du benytter, så anbefaler vi følgende wallets, hvorpå du kan opbevare dine Ether.

Mac, Windows & Linux: Ønsker du en Ether wallet til Mac, Windows eller Linux anbefaler vi Exodus. Du kan se en guide til denne her. Guiden er henvendt til brugere, der ønsker at opbevare Bitcoins på den. Men det er eksakt den samme proces, som du skal igennem, såfremt det drejer sig om Ethereum. Det skyldes, at Exodus kan opbevare et væld af forskellige kryptovalutaer.

iPhone & Android: Er du derimod på kig efter en Ethereum wallet til din iPhone eller Android-enhed, så anbefaler vi en wallet, der hedder Jaxx. Den kan opbevare et væld af kryptovalutaer, heriblandt Ethereum – og fungerer både til iPhone såvel Android. Du kan læse meget mere omkring Jaxx samt hvorledes du opsætter den på deres hjemmeside, som du finder her.

Du behøves ikke at benytte en af ovenstående wallets. Der findes rigtig mange wallets til opbevaring af Ethereum, hvorfor du sagtens kan benytte andre, som du finder andetsteds, blot du har sikret dig, at de er sikre at benytte. Når du har fået installeret en respektive wallet vil du blive guidet af din wallet til hvorledes du finder din Ether-adresse.

Husk, at man altid selv er ansvarlig for at opbevare sine Ethereum såvel andre kryptovalutaer sikkert, så man undgår værditab.

Ja, du kan sagtens købe andre kryptovalutaer hos os. Du kan købe såvel sælge Bitcoins på præcis samme måde, som du kender fra Ethereum. Det gør du her.

Ønsker du dog at købe eller sælge en anden kryptovaluta end Bitcoin eller Ethereum, så smid os en e-mail på support@bettercoins.dk. Det skyldes, at vores platform på nuværende tidspunkt ikke direkte understøtter køb og salg af andre kryptovalutaer, hvorfor du er nødsaget til at skrive til os.

Vi modtager et væld af forskellige kreditkort, hvorfor vi formoder, at du ligger inde med en af disse. Vi modtager Visa / Dankort, Visa, Maestro og MasterCard i forbindelse med køb af Ethereum samt Bitcoin.
Det er ikke et krav at sende pengene med straksoverførsel, når du køber Ethereum eller Bitcoin. Dog anbefaler vi, at du gør dette, da vi har mulighed for at behandle din ordre hurtigere, såfremt du sender pengene med straksoverførsel. Klart størstedelen af vores kunder sender pengene med straksoverførsel. Køb Ethereum med straksoverførsel – eller blot en ganske almindelig bankoverførsel.
Kort tid efter at vi har modtaget dine Ethereum – når du sælger Ethereum hos os – vil du modtage en e-mail, hvori der står de sidste detaljer omkring din ordre. Det indebærer blandt andet hvilken endelig kurs, som dine Ether er blevet afregnet til samt hvad du endeligt vil modtage i den danske krone. Når du modtager denne, kan du forvente, at du senest modtager pengene på din bankkonto senest næste hverdag.

Det er det, som vi mener, når vi siger, at vi yder god service.

Ja, det er det. Ethereum er platformen, hvorfor man ikke direkte kan hverken købe eller sælge Ethereum. Man kan derimod købe såvel sælge Ether, som er den brændstof, som Ethereum-netværket benytter. Efterhånden er det dog blevet mere normalt at sige, at man køber og sælger Ethereum fremfor Ether. Men ikke desto mindre, så er det reelt Ether, som du køber samt sælger. Køb Ethereum (eller reelt Ether) direkte hos os med bankoverførsel eller kreditkort.

Ethereum Kurs


Ethereum kursen er hverken styret af statslige organisationer eller banker, som gennem f.eks. pengeskabelse kan kontrollere prisen. Ved Ethereum er det udelukkende brugerne der gennem udbud og efterspørgsel bestemmer kursen. Hos BetterCoins.dk benytter vi altid en ærlig Ethereum kurs fra den internationale børs kaldet Kraken.


Hvad er Ethereum?


Oftest hører man, at Ethereum bliver sammenlignet med Bitcoin. Det gælder både dets kurs, men også teknologien, der ligger til grund for de to kryptovalutaer. Det er en fejlagtig sammenligning, idet at Ethereum og Bitcoin er vidt forskellige, hvad angår deres teknologier. Faktisk understøtter de to kryptovalutaer hinanden godt med de problemstillinger, som de hver for sig løser. Hvor Bitcoin er en valuta, som muliggør betaling såvel værdiopbevaring, så muliggør Ethereum at man let og hurtigt kan udvikle samt distribuere nye kryptovalutaer direkte på Ethereum-netværket.

Teknologien bag Ethereum er dog mere kompleks at forklare kontra teknologien bag Bitcoin. I grove træk er Ethereum en udviklingsplatform, hvorpå man nemt og bekvemt samt hurtigt kan udvikle samt distribuere decentraliseret applikationer til resten af verden. Det gør det nemt for udviklere at lave nye kryptovalutaer – uden at skulle skabe et teknologisk fundament først. Ethereum fungerer som det teknologiske fundament for disse nye kryptovalutaer.

Hos os kan du sælge og købe Ethereum - nemt og hurtigtPå samme måde som Bitcoin, så baserer Ethereum sig også på Blockchain-teknologi. Det gør, at alt data der flytter sig fra a til b på Ethereum-netværket er offentligt tilgængeligt, hvorfor ingen kan ændre eller slette disse data, der florerer på Ethereum-netværket. Der vil af den grund aldrig opstå censur eller svindel på Ethereum-netværket. Ved at Ethereum baserer sig på Blockchain, har alle lige adgang til dataene – blot de har internetadgang. Om der er tale om en Wall Street-investor kontra en kinesisk stål-medarbejder, så har de lige adgang til Ethereum såvel den data, der florerer på netværket. Køb Ethereum – du kan følge transaktionen på Ethereum-blockchain efter du har købt dem.

I forbindelse med, at Ethereum baserer sig på Blockchain-teknologi, så er netværket decentraliseret. Det vil sige, at ingen stater, banker eller tredjeparter kan bestemme over Ethereum – eller dets data. Det er udelukkende brugerne, der har indflydelse. Det gør, at netværket heller ikke oplever nedetid, idet at Ethereum-netværket er vedligeholdt af tusindvis af computere rundt omkring i verden, som sørger for, at det altid er tilgængeligt. Såfremt én af disse computere bryder ned, så vil netværket fortsat fungere, idet at en anden computer blot tager over.

Ethereum fungerer i høj grad med såkaldte ‘smart contracts’. Det er forudbestemte scrips, der håndterer ændringer direkte på netværket, når bestemte forudsætninger fremkommer. Det kan være, at en ‘smart contract’ lyder på, at den skal udbetale Camilla kr. 1.500, når Camilla har leveret 5 tekster på hver 500 ord. Når Camilla leverer disse tekster, vil hun altså automatisk få betalingen, da dette er håndteret af en ‘smart contract’, hvis opgave er at udbetale Camilla sine penge – men først når hun har leveret det aftalte.

Ligesom et fly skal benytte brændstof for at flyve, så skal Ethereum også benytte brændstof for at fungere. Hvor fly benytter fossile brændstoffer, så benytter Ethereum såkaldte Ether som sit brændstof. Ether er drivkræften bag Ethereum. Hver gang at man ønsker at netværket skal håndtere en ændring i forbindelse med en given applikation, så betaler man et lille gebyr i Ether, førend at ændringen udføres på netværket.

Oftest oplever man, at folk misforstår, hvad Ether egentligt er. Ether er kryptovalutaen bag Ethereum. Det vil sige, at Ethereum er selve platformen, hvor Ether er den kryptovaluta, som kan handles med. Idet at Ethereum er platformen, så kan man teoretisk set hverken købe eller sælge Ethereum. Det er til trods for, at den i langt højere grad er brandet som værende kryptovalutaen bag netværket end Ether er det. Det har resulteret i, at det efterhånden er blevet mere normalt at sige, at man køber Ethereum fremfor Ether, hvor det reelt er sidstnævnte, at man køber. Køb Ethereum (eller Ether, om man vil) direkte hos os. Vi leverer indenfor et par timer – og du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål.


Brug for hjælp?


support@bettercoins.dk
eller
skriv besked i højre hjørne

Brug for hjælp?


support@bettercoins.dk
eller
skriv besked i højre hjørne