Sidst redigeret: 20-05-2018

Hos BetterCoins.dk gør vi meget for, at du er tryg ved at handle med os. Det indebærer også, at vi ønsker at opbygge en tillid hos dig til, at du ved, at dine personoplysninger er i trygge hænder hos os.

På denne side kan du læse vores privatlivspolitk, hvortil vi henviser til vore Cookiepolitik, såfremt du ønsker at læse, hvorledes vi håndterer cookies. Denne kan gøres her.

1. Dataansvarlig virksomhed

Virksomheden, som er dataansvarlig for behandlingen samt opbevaring af dine personoplysninger er som følgende:

BetterCoins.dk ApS
Kochsgade 31D, 2. sal
5000 Odense C
support@bettercoins.dk

2. Kategorier af personoplysninger

Det er vigtigt for os, at vi udelukkende indsamler de nødvendige oplysninger om dig. Indenfor kan du se de enkelte kategorier af personoplysninger, som vi indsamler om dig:

Fulde navn, e-mailadresse, telefonnummer, Bitcoin adresse, Ethereum adresse, kontooplysninger (reg. – og konto nr.) og kopi af identifikationspapirer (pas, kørekort og sygesikringsbevis).

Ydermere behandler vi følgende oplysninger:

  • oplysninger om dine salgs – og købs-ordre placeret på BetterCoins.dk
  • oplysninger om dine henvendelser henvendt over e-mail samt andre support-platforme

Vi opbevarer og behandler ingen personoplysninger, der relaterer sig til din race og etnisk oprindelse, filosofisk, religiøs eller politisk overbevisning samt behandling af biometriske og genetiske datasæt. Vi vil under ingen omstændigheder anmode eller udspørge dig om sådanne oplysninger, hvorfor vi på det kraftigste opfordrer, at du aldrig fremsender eller oplyser os om sådanne oplysninger.

3. Personoplysninger fra eksterne kilder

Vi behandler ligeså personoplysninger fra eksterne kilder. Dette gøres oftest med det formål at forhindre såvel mindske svindel i forbindelse med vore tjeneste.

Disse kilder kan f.eks. være:
• offentlige myndigheder
• offentligt tilgængelige internetkilder (krak.dk, datacvr.virk.dk, 118.dk, blockchain.info etc.)

Vi opbevarer aldrig personoplysninger hentet fra eksterne kilder. Disse benyttes udelukkende til at verificere eksisterende oplysninger, hvorfor disse ikke hentes og opbevares.

4. Til hvilket formål og behandlingsgrundlag

Nedenfor kan du se en liste over hvilke formål samt behandlingsgrundlag, at vi indsamler dine personoplysninger.

4.1 Behandling af ordre

Den overvejende årsag til, at vi efterspørger såvel opbevarer personoplysninger om dig er for at efterleve bogføringslovens §10, kunne behandle din ordre samt i den forbindelse for at sikre, at du er den, som du giver dig ud for at være. Det indebærer oplysninger såsom fulde navn, telefonnummer, e-mailadresse, Bitcoin – såvel Ethereum-adresse og kontooplysninger (reg. og konto nr.).

Eksempel:


Du køber Bitcoins. I den forbindelse oplyser du dit fulde navn, telefonnummer, e-mailadresse og Bitcoin adresse. Din Bitcoin adresse anvendes med det formål at levere dine Bitcoins, hvortil dit fulde navn anvendes for at vide, hvem det er, som vi handler med. Din e-mailadresse anvendes til at sende ordrebekræftelser samt til fremtidig kontakt, såfremt det er nødvendigt, hvor dit telenummer ligeså anvendes til fremtidig kontakt.


Behandlingsgrundlaget for disse oplysninger er at overholde vore forpligtelser til dig samt overholde gældende lovgivning i form af bogføringslovens §10. Dernæst er det for at sikre, at vore tjeneste ikke bliver benyttet til ulovlige formål.

4.2 Identifikationspapirer

I nogle tilfælde efterspørger vi kopier af dine identifikationspapirer, herunder pas, kørekort og sygesikringskort. Du er altid i din gode ret til at afslå vores efterspørgsel efter en kopi af dit identifikationspapir, hvorefter du ikke behøves at sende dit identifikationspapir. Vi forholder os dog ret at til at annullere din ordre i den forbindelse.

Eksempel:


Du er førstegangskunde – og køber Ethereum for kr. 10.000. Efter din ordreafgivelse samt indbetaling af kr. 10.000 sender vi en e-mail, hvorigennem vi efterspørger en kopi af pas eller kørekort. Efter modtagelse sammenligner vi oplysningerne på dit identifikationspapir med dine angivne oplysninger. Fatter vi ingen mistanke til svindel eller andre kriminelle formål behandler vi din ordre.


Behandlingsgrundlaget for disse personoplysninger er at sikre, at du er den, som du giver dig ud for at være. Det skyldes, at vi ønsker at forhindre vore tjeneste fra at blive anvendt til kriminelle formål samt forhindre såvel mindske svindel. Vi opererer desværre i en branche, hvor der eksisterer meget svindel, hvorfor vi bruger mange ressourcer på at forhindre dette.

4.3 Markedsføring

I enkelte tilfælde anvender vi dine personoplysninger til at markedsføre vore ydelser med nyhedsbreve, såfremt du har givet udtrykkeligt samtykke til dette. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbreve. Vi benytter ikke dine personoplysninger til at markedsføre vore tjenester til dig andetsteds end over e-mail.

Eksempel:


Du sælger Bitcoins. I forbindelse med dit salg giver du os dit udtrykkelige samtykke til, at vi må sende dig nyhedsbreve til din e-mailadresse. Disse nyhedsbreve kan f.eks. bestå af nyheder i forbindelse med lancering af et produkt.


Behandlingsgrundlaget for dette er, at vi ønsker at oplyse såvel markedsføre vores produkter samt tjenester.

5. Videregivelse af dine personoplysninger

I enkelte tilfælde videregiver vi dine personoplysninger. Dette tæller følgende:

  • leverandører (tekniske foranstaltninger, finansielle institutioner etc.)
  • offentlige myndigheder og institutioner (såfremt de har en dommerkendelse)
  • i andre henseender, hvor det er lovpligtigt for BetterCoins.dk ApS at videregive sådanne oplysninger

Dette vil oftest omfatte databehandlere, som vi samarbejder med for at vore systemer fungerer. Disse databehandlere opbevarer og behandler vores data, hvorfor de ikke må benytte dem til eget formål. I de fleste henseender vil dataene også være end-til-end krypteret, hvorfor de oftest ikke engang kan tilgå disse data.

6. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi reviderer løbende vores producerer for at opbevare dine personoplysninger, så