Sidst redigeret: 18-10-2017

Introduktion

Når du henholdvis besøger vores website – og / eller placerer en ordre, indsamler vi respektive oplysninger om dig samt din færden på vores website. Alt efter om du kun har besøgt vores website eller såfremt også har placeret en ordre, indsamler vi forskellige oplysninger om dig; som henholdvis besøgende og kunde. Besøgende kategoriseres som værende personer på vores website uden  at placere en ordre, hvorimod kunder kategoriseres som værende besøgende, der senere placerer en ordre.

For at blive klogere på hvilke oplysninger vi indsamler og opbevarer, kan du læse vores politik på dette område nedenfor.

Personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger, der i mindre eller større grad kan spores tilbage til dig som individ. Alt efter om du er besøgende eller kunde indsamler samt opbevarer vi respektive oplysninger om dig, der kan varierer efter særlige omstændigheder. Som værende kunde indsamler og opbevarer vi pr. automatik flere oplysninger om dig, idet loven påkræver dette.

Som besøgende indsamler vi følgende oplysninger om dig:

– Specifikke oplysninger om din færden på vores website; sessionens længde, besøgte sider og kilde

– Specifikke oplysninger om dig; din anvendte browser, IP-adresse og placering

Disse oplysninger indsamles og opbevares med henblik på at vide, hvorledes vores website bliver benyttet for at optimere brugervenligheden og optimere hjemmesiden, således du nemmere kan navigere.

Som kunde indsamler vi følgende oplysninger om dig:

– Alt ovenstående som værende besøgende

– Personlige oplysninger – som du angiver under købsprocessen; Navn, e-mail, telefonnummer – og i specifikke tilfælde ligeledes Bitcoin adresse og henholdvis reg. nr. og konto nr. tilhørende din bank

– I mere specifikke tilfælde indsamler vi personfølsomme oplysninger i form af identitetspapirer, heraf pas eller kørekort tilhørende dig

Disse oplysninger indsamles og opbevares, da loven kræver dette – og med henblik på at kende vores kunders identitet for at bekæmpe hvidvask samt anden svindel. Når oplysninger indsamles sker dette altid med afgivelse af dit udtrykkelige samtykke.

Beskyttelse & Opbevaring

Alle oplysninger – der sendes over domænet BetterCoins.dk – sendes over en sikker forbindelse; en såkaldt SSL-krypteret forbindelse. Ved afgivelse af personfølsomme oplysninger er dette også muligt, hvorfor man kan gøre det over BetterCoins.dk.

Personfølsomme oplysninger opbevares i et sikkert og fortroligt miljø – uden adgang til internettet. Vi reviderer løbende vores sikkerhedskontrol for at optimere sikkerheden omkring, hvorledes vi håndterer og opbevarer personfølsomme oplysninger.

Der kan ikke garanteres for 100% sikkerhed, idet der er risiko for, at andre kan tilgå sig adgang til fortrolige oplysninger under overførslen samt under opbevaringen. Af den grund sker afgivelsen af personfølsomme oplysninger såvel som andre oplysninger på eget ansvar.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Som besøgende indsamles og videregives data om din brug af websitet, heraf sessionens længde, besøgte sider og kilde m.v.  til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Som værende tredjepartner, hvor disse oplysninger videregives, er der udelukkende tale om Google Analytics – og oplysningerne videregives ikke til andre end denne tredjepart.

Som kunde videregives der aldrig personoplysninger som navn og e-mail samt reg. nr og konto nr. m.v. eller personfølsomme oplysninger til tredjeparter, andet end ovenstående, medmindre det sker med dit udtrykkelige samtykke herom.

Oplysningerne videregives dog i det henblik, at de danske domstole måtte pålægge BetterCoins.dk ApS et krav herom at udlevere oplysningerne til de respektive myndigheder.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil specifikke features ikke være mulige, idet cookies er påkrævet for, at de fungerer. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

BetterCoins.dk indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Zendesk
Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@bettercoins.dk.

Vi forbeholder os dog ret til tilbageholde respektive oplysninger, heraf også personfølsomme oplysninger, hvis vi mener, at dette sker med henblik på at følge loven i det omfang, loven kræver det.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.