Coinify ApS køber BetterCoins.dk: Det betyder det for dig som kunde

Teamet hos BetterCoins.dkBitcoin, Blockchain og kryptovalutaer

Coinify køber BetterCoins.dk: Læs hvad det betyder for dig som kunde lige her

Det er med stor glæde, at jeg i dag kan offentliggøre, at Coinify ApS køber BetterCoins.dk. Læs hvad det betyder for dig som kunde.

Da jeg tilbage i 2014 stiftede bekendtskab med Bitcoin for første gang, var Bitcoin såvel kryptovalutaer på et andet stadie, end de er i dag. Det samme gjaldt for de virksomheder, som udbød Bitcoin-relateret tjenester. Det var ikke nødvendigvis trygt at købe og sælge Bitcoins – og oftest skulle man ud over landets grænser for at finde virksomheder, som tilbød køb samt salg af Bitcoins.

For godt et år siden satte jeg mig for at ændre det. Med en vision om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at købe samt sælge Bitcoins gik BetterCoins.dk i luften den 2. november 2017.

Og siden er det gået stærkt.

På godt et år har BetterCoins.dk nemlig vokset sig til en af Danmarks største Bitcoin-forhandlere, hvilket er højst usandsynligt i en branche, hvor det normalt tager adskillige år at opbygge tillid til kunderne. Det er jeg yderst taknemmelig for – og har kun været muligt grundet dig som kunde; fordi du har stolet på mig. Din tilid har også gjort, at BetterCoins.dk i dag er bedst anmeldt på Trustpilot, at min podcast har haft over 2.000 downloads og mine blogindlæg har haft et godt stykke over 10.000 læsninger. Af hjertet tak.

De seneste måneder har jeg dog stået på en skillevej, hvor jeg har skulle finde ud af, hvad jeg skal bruge min tid på fremadrettet. Det har været svært – men som iværksætter ånder jeg for at tage chancer. Og netop en chance, har jeg valgt at tage nu. Det har medført, at jeg har valgt at sælge BetterCoins.dk til Coinify ApS, som er Danmarks klart største krypto handels – og betalingsvirksomhed, og som lever af at yde en mindst ligeså god service, som du er vant til i BetterCoins.dk-regi. Du er derfor i trygge hænder. Og grundet Coinify’s størrelse kan du også forvente at skulle betale mindre i kommission, når du køber såvel sælger Bitcoins samt Ethereum, hvilket kommer dig som kunde til gode.

BetterCoins.dk’s handelsplatform lukker fra dags dato og bliver erstattet af Coinify’s handelsplatform. Så hvis du i fremtiden vil købe eller sælge Bitcoins/Ethereum, så skal du registrere en handelsprofil hos Coinify først.

→ Du kan oprette dig hos Coinify ved at klikke her! ←

Er du tidligere ID-registreret kunde hos BetterCoins.dk vil du dog modtage en e-mail, hvor du – såfremt du ønsker det – kan give mig accept til, at jeg må overføre dine oplysninger til Coinify. Det vil gøre det nemt og hurtigt for dig at blive oprettet hos Coinify, da du ikke skal til at sende dine oplysninger igen – det klarer vi for dig.

Alle kunder vil ydermere modtage en e-mail, hvori der står, hvorledes vi opbevarer og benytter dine informationer, som du har afgivet i forbindelse med enten køb eller salg hos BetterCoins.dk.

Igen; af hjertet tak.

Har du spørgsmål, er du mere en velkommen til at kontakte mig på mads@bettercoins.dk. Der vil jeg være aktiv en tid endnu.

Med krypto-hilsner

Mads Eberhardt

Stifter af BetterCoins.dk ApS