Episode 09: Sådan rådgiver Norfico ICO’s (m. Kristian T. Sørensen)

Better Crypto Podcast

Episode 9 af Better Crypto Podcast gæstes af Kristian T. Sørensen, der er medstifter og medejer af det danske bureau, Norfico. Norfico er stiftet med det formål at rådgive samt vejlede overvejende nordiske FinTech-virksomheder med især fokus på rådgivning indenfor teknologi, strategi og kommunikation.

Dette indebærer også FinTech-virksomheder, som opererer indenfor Bitcoin, kryptovalutaer samt Blockchain. Og ikke mindst virksomheder, som ønsker at udarbejde en ICO (initial coin offering), som kan forstås som en børsnotering af en ny kryptovaluta.

I episoden fortæller Kristian om, hvordan han i sin tid stiftede bekendtskab med Bitcoin i forbindelse med hans job hos Nets, hvorfor de hos Norfico har valgt at rådgive ICO’s samt hvordan de rådgiver ICO’s og hvilke aspekter, hvorigennem de tilføjer værdi til ICO’s gennem deres rådgivning. Dertil fortæller Kristian også om den mest markante ICO, som de har hjulpet, nemlig danske Blockshipping, som stræber efter at rejse et stort millionbeløb i forbindelse med deres ICO. Norfico har bla. hjulpet Blockshipping med at være den første ICO, som kan købes direkte gennem en af verdens mest populære Bitcoin-wallets kaldet BRD (tidligere kendt som Breadwallet). Hør om det – og meget andet i episode 9 af podcasten.