Episode 08: Fra idé til ICO i Reality Clash-regi (m. Morten Røngaard)

Better Crypto Podcast

Hør Morten Røngaard fortælle om Reality Clash, som er en ny kryptovaluta i forbindelse med teamets spil til mobile enheder

I forbindelse med lanceringen af Augmented Reality-spillet – Reality Clash – har Morten Røngaard i samråd med hans medstiftere og medarbejdere valgt at lancere en kryptovaluta i forlængelse af spillet, som baserer sig på Ethereum-netværket. Kryptovalutaen er kaldt Reality Clash Gold Coins (RCC) – og vil muliggøre køb såvel salg af udvidelser i form af våben og skins samt andet i spillet.

Det gjorde, at Morten og resten af teamet bag Reality Clash i 2017 lancerede en ICO (Initial Coin Offering), som rejste et større millionbeløb i dollar, hvor man som støtter fik Reality Clash Gold Coins (RCC) til gengæld. Spillet bliver endeligt lanceret i slutningen af 2018, såfremt alt går efter planen.

Hør Morten Røngaard fortælle om hans historie, hvordan idéen til Reality Clash opstod, hvorfor de valgte at lancere en kryptovaluta – og hvordan han ser fremtiden for Reality Clash såvel kryptovalutaer generelt. Det foregår alt sammen i episode 8 af podcasten, som du kan lytte til nedenfor.