Episode 07: Nikolaj er verdens første professionelle sportsudøver, som modtager sin løn i Bitcoin (m. Nikolaj Rosenthal)

Better Crypto Podcast

Nikolaj Rosenthal modtager sin løn i Bitcoins - ikke danske kroner

Nikolaj Rosenthal er professionel ishockeyspiller i Rungsted Seier Capital. Men ikke nok med, at Nikolaj kan leve af at spille ishockey, så er det ikke danske kroner, der tikker ind på kontoen sidst på måneden. Det er derimod Bitcoins, der bliver sendt til hans Bitcoin wallet sidst på måneden. Ikke et beløb, som afspejler den givne Bitcoin kurs, men derimod et fastsat beløb i Bitcoin, som er uafhængigt af Bitcoin kursen på det gældende tidspunkt.

Nikolaj skrev i slutningen af 2017 under på en 2-årig kontrakt, der binder ham til at modtage lønnen i Bitcoin, hvorefter han modtog lønnen i Bitcoin for første gang i marts-måned i år.

Nikolaj gæster episode 7 af Better Crypto Podcast, hvor du kan høre meget mere om, hvorfor det var, at Nikolaj valgte at takke ja tak til tilbuddet om at modtage lønnen i Bitcoins – og hvordan det praktisk foregår at modtage lønnen i Bitcoin. Lyt til episoden nedenfor.