Episode 06: Hvordan bankerne trykker penge (m. Rasmus Nielsen)

Better Crypto Podcast

Kan bankerne trykke penge? Er det ikke kun Nationalbanken, der kan trykke penge? Hør episode 6 af podcasten, hvor pengeskabelse netop er emnet for podcasten!

Episode 6 af podcasten gæstes af formanden for organisationen Gode Penge, Rasmus Hougaard Nielsen. Episoden omhandler hvordan vores nuværende finansielle setup fungerer – og hvordan det er muligt for bankerne at trykke penge i forbindelse med udlån. Mange tror fejlagtigt, at det kun er Nationalbanken, der kan trykke penge. Men det passer ikke. Bankerne kan trykke penge – og endda rigtigt mange af slagsen.

Hør hvordan de kan det, hvilke problemstillinger det resulterer i og hvorvidt vi vil opleve en digital valuta udstedt af Nationalbanken henover de næste par år i episode 6 af podcasten. Lyt til den nedenunder eller find den i din favorit podcast-app.