Episode 05: Chainalysis har FBI og Europol på kundelisten (m. adm. direktør Michael Grønager)

Better Crypto Podcast

Denne episode 5 af podcasten gæstes af Michael Grønager, der er CEO i virksomheden Chainalysis

Chainalysis er verdens førende virksomhed med software, der gør det nemt at analysere Bitcoin samt Blockchain-transaktioner. Fra kontorer i New York, Washington og København servicer virksomheden flere hundrede kunder, som strækker sig over Bitcoin-børser, myndigheder og traditionelle finansielle organisationer. Kunderne tæller bla. amerikanske FBI og europæiske Europol. Virksomheden rejste for blot et par måneder tilbage $16 millioner i funding, hvilket blot understreger, hvor stor en spiller Chainalysis er.

Og så er Chainalysis dansk stiftet. Hør medstifter og direktør Michael Grønager fortælle om Chainalysis i episode 5 af podcasten. Her kommer vi ind på, hvorfor Michael valgte at stifte virksomheden, hvordan deres teknologi kan analysere Blockchain-transaktioner samt hvordan fremtiden ser ud for Chainalysis.

Lyt til episoden nedenfor.