Episode 04: Er Proof of Stake fremtiden? (m. Jimmie Steinbeck)

Better Crypto Podcast

Proof of Stake; hvad er det? Og er det fremtiden?

Hvor det traditionelt set er banker, der validerer transaktioner som mellemled, så er det teknologien, der sørger for dette, hvad angår kryptovalutaer. Det er den teknologi, der sørger for, at de enkelte transaktioner på netværket bliver valideret samt bekræftet – og at der ikke kan foregå noget snyd på selve netværket. Hvor Bitcoin og Ethereum (hvertfald for nu) løser dette ved hjælp af Proof of Work, baserer flere og flere nye kryptovalutaer sig på Proof of Stake.

Hør Jimmie Steinbeck fortælle mere om, hvad Proof of Stake er, og hvordan fremtiden ser ud for Proof of Stake henover de næste par år. Hør ydermere Jimmie fortælle om, hvad hans krypto-startup STAKEM laver i denne forbindelse. Alt sammen i episode 4 af Better Crypto Podcast. Lyt til episoden nedenfor – eller find den i din favorit podcast-app.