Episode 03: Hvorfor Hungry.dk stoppede med at modtage Bitcoins (m. adm. direktør Rune Risom)

Better Crypto Podcast

Hør historien om hvorfor Hungry.dk startede med at modtage Bitcoins i sin tid for efter et par efter at skrotte betaling med Bitcoins - i episode 3 af podcasten

Den danske takeaway-platform Hungry.dk var henover længere tid den mest prominente danske platform, der modtog Bitcoins på linje med betalingsmidler såsom Visa og MasterCard. Men i starten af december 2017 stoppede Hungry.dk fra den ene dag til den anden med at modtage Bitcoins. I forbindelse med Bitcoins voksende popularitet var transaktionsgebyrene såvel den gennemsnitlige behandlingstid på netværket steget kraftigt. Det gjorde det svært at modtage Bitcoins for en virksomhed såsom Hungry.dk, hvor det er vigtigt at tilfredsstille en efterspørgsel, der er nu og her hos kunden.

Hør hele historien om Hungry.dk’s erfaringer med at modtage Bitcoins som betaling samt hvorfor vi fortsat er i et tidligt stadie til at Bitcoin kan konkurrere med traditionelle betalingsmidler, når det omhandler helt almindelige hverdagsindkøb. Alt sammen i episode 3 af podcasten – fortalt af adm. direktør Rune Risom.