Hvad mener kendte personer om Bitcoin

Teamet hos BetterCoins.dkBitcoin & alt andet

Vi har fundet citater frem fra velhavende samt kendte og anerkendte iværksættere og personer fra ind - og udland. hvor de giver deres mening tilkende omkring Bitcoin

Fra hver dag der går vinder Bitcoin mere indpas blandt den danske befolkning samt i resten af verden. Flere og flere får øjnene op for Bitcoin – og hvordan den digital valuta kan revolutionere den måde, hvorpå vi overfører samt håndterer valuta. Google ændrede den måde, hvorpå vi fandt information. Skype ændrede den måde, hvorpå vi kommunikerer med hinanden over lange distancer. Spotify ændrede den måde, hvorpå vi finder samt lytter til musik. Det samme vil vi opleve at Bitcoin samt blockchain-teknologien gør ved den finansielle verden, hvor det vil ændre den infrastruktur, der ligger til grund for finansielle tjenester. Alt i alt ser man at Bitcoin bliver mere benyttet samt respekteret i samfundet som værende en valuta – og over den næste årrække vil vi sandsynligvis se, at det fortsætter i den positive retning.

Bitcoin går heller ikke ubemærket hen blandt kendte iværksættere samt velhavende personer fra ind – og udland. Mange kendte iværksættere samt velhavende personer har offentligt været ude og givet deres tiltro til Bitcoin samt blockchain-teknologien, idet de tror på Bitcoin. Vi har samlet de bedste citater fra nogle af de mest prominente personer omkring deres mening om Bitcoin – og hvorfor de mener, at Bitcoin vil opnå mere succes end allerede.

Bill Gates

Milliardær & medstifter af Microsoft. Bill er i skrivende stund verdens rigeste person. Han har ydermere grundlagt den humanitære organisation Bill & Melinda Gates Foundation, som i skrivende stund er verdens største organisation indenfor sit område.

Bitcoin is exciting because it shows how cheap it can be. Bitcoin is better than currency in that you don’t have to be physically in the same place and, of course, for large transactions, currency can get pretty inconvenient”

– Udtalt i forbindelse med et Bloomberg-interview i 2014

Bitcoin is a technological tour de force”

– Udtalt i forbindelse med et interview på Fox Business i 2013

Lars Seier Christensen

Milliardær & medstifter af Saxo Bank. Lars er en prominent person i Dansk erhvervsliv, hvorfor han også ofte er i medierne. Han investerer i mange danske såvel udenlandske start-ups.

“Det er jo ikke nogen hemmelighed, at den private sektor ofte løfter opgaver bedre end den offentlige sektor. Og man kan da ikke udelukke, at betalingsløsninger kunne være én af dem”

– Udtalt i Radio24syv-programmet Millionærklubben i 2014

“Selve blockchain-revolutionen er knapt begyndt endnu”

– Udtalt i forbindelse med et interview med TV2 i 2017

Al Gore

Tidligere amerikansk vicepræsident i perioden 1993 til 2001, med Bill Clinton som præsident.

“When Bitcoin currency is converted from currency into cash, that interface has to remain under some regulatory safeguards. I think the fact that within the bitcoin universe an algorithm replaces the function of the goverment … [that] is actually pretty cool.”

– Fra bogen “Learning Bitcoin”

John McAfee

Millionær & stifter af McAfee Antivirus. Er oftest i medierne grundet hans til tider kontroversielle meninger samt overbevisninger.

“In the long term Bitcoin moves above $500,000 within three years. Bets?”

– Skrevet på Twitter i 2017, hvorefter han fulgte op med et nyt tweet:

“If not, I will eat my d*ck on national television”

Richard Branson

Milliardær & stifter af Virgin Group, som tæller virksomheder såsom Virgin Atlantic, Virgin Records, Virgin Megastore, Virgin Galactic samt mange andre. Heraf modtager sidstnævnte Bitcoins som betaling for rejser til rummet.

“I think the fact that there’s going to be a limited number of Bitcoins out there and it will ultimately be capped—unlike normal currencies where governments can print more currencies—gives it a sense of security”

– Udtalt i forbindelse med et interview med CNBC i 2013

Peter Thiel

Milliardær & medstifter af PayPal. Peter er en prominent person i det amerikanske start-up miljø, hvor han også var en af de første investorer i Facebook. Han har ydermere stiftet adskillige kapitalfonde.

“It’s like a reserve form of money. It’s like gold and it’s just a store of value. You don’t actually need to use it to make payment”

– Udtalt i et interview med Fox Business i 2017

Eric Schmidt

Milliardær & bestyrelsesformand for Google. Eric er sågar også tidligere administrerende direktør for Google i perioden 2001 – 2011 samt tidligere medlem af Apple’s bestyrelse.

“Bitcoin is a remarkable cryptographic achievement… The ability to create something which is not duplicable in the digital world has enormous value.”

– Udtalt under et foredrag på Computer History Museum i Californien i 2014

Ashton Kutcher

Skuespiller og millionær. Ashton har spillet med i serier såsom Two and a Half Men samt film såsom Jobs, hvor han spillede Steve Jobs. Udover at være skuespiller investerer Ashton også i håbefulde start-ups. Han har bla. investeret i Airbnb, Uber og Spotify.

“Why do I get the feeling that the best hedge against a Sanders or Trump nomination may be buying Bitcoin?”

– Skrevet på Twitter i 2016

“The bigger thing with Bitcoin is: what can that decentralised technology really do?… Imagine if we could decentralise that issue of security, and if we can decentralise security”

– Udtalt til konferencen Disrupt NY i 2013, arrangeret af TechCrunch

Donald Glover

Skuespiller, rapper, forfatter, producent og instruktør. Donald har spillet med i film såsom The Martian, Spiderman og Magic Mike. Ydermere har han været nomineret til to Grammy Awards for bedste rap album samt for bedste rap performance.

“Yeah, I know a lot of people are skeptical, but I feel like if everything’s going to live online, why not Bitcoins? Being backed by gold seems very old and nostalgic to me. Being backed to a bitcoin, which takes time to actually make and there’s this equation that has to be done, that feels realer to me and makes more sense.”

– Udtalt til TIME i 2013

Julian Assange

Australsk journalist, redaktør og aktivist samt grundlægger af WikiLeaks, som er en netbaseret whistleblower-organisation. Julian har de seneste 5 år haft diplomatisk asyl i Ecuador, hvor han har befundet sig på deres ambassade i London.

“My deepest thanks to the US government, Senator McCain and Senator Lieberman for pushing Visa, MasterCard, PayPal, AmEx, Mooneybookers, et al, into erecting an illegal banking blockade against WikiLeaks starting in 2010. It caused us to invest in Bitcoin — with > 50000% return”

– Skrevet på Twitter i 2017

“Bitcoin actually has the balance and incentives center, and that is why it is starting to take off”

– Udtalt til The Nantucket Project i 2014

Vi håber, at det gav dig et indblik i, hvorledes kendte iværksættere samt velhavende personligheder tænker om Bitcoin.