Affiliate for Bitcoin & Ethereum

Tjen penge ved at henvise kunder til BetterCoins.dk, som køber & sælger Bitcoins såvel Ethereum

Sådan fungerer det


Opretter sig

Du tilmelder dig vores affiliateprogram gennem Partner-Ads. Det er nemt – og tager ikke mere end et par minutter

Indsætter link

Du kopier dit unikke link eller banner, hvorefter du indsætter det på din hjemmeside eller blog

Én klikker

En besøgende klikker på dit link eller banner, hvorefter der bliver placeret en cookie på vedkommendes computer

Personen handler

Personer køber eller sælger nu indenfor 40 dage på BetterCoins.dk, hvorefter du får 2% af den samlet købesum, som vedkommende køber eller sælger for

Fordelene ved vores affiliateprogram


 • Connector.

  Det er gratis

  Det er gratis at lave affiliate for os. Du betaler intet – hverken opstartsgebyr eller månedlig betaling. Tværtimod tjener du penge, hvis du henviser kunder til os.

 • Connector.

  Gælder både købs - og salgsordre

  Nogle udenlandske kryptovaluta-affiliateprogrammer gælder kun, hvis den henviste kunder køber enten Bitcoin eller Ethereum. Ikke når de sælger. Sådan er det ikke ved os. Du får kommission både hvis vedkommende køber og sælger Bitcoins eller Ethereum. Det har vi valgt, da det er det eneste, som er fair for dig som affiliate partner.

 • Connector.

  Det tager 2 minutter at komme i gang

  Det tager ikke længere end 2 minutter at begynde at lave affiliate for os. Du opretter dig blot på Partner-Ads, hvorefter de kan spore, når du henviser kunder til os gennem dit unikke link, tekstlinks eller bannere.

 • Connector.

  Formidabel kommission

  For os er det vigtigt, at vi sørger for, at der er et økonomisk incitament for dig til at lave affiliate for os. Derfor giver vi 2% i kommission af den samlet købesum, når du henviser kunder. Det vil sige, at hvis du henviser en kunder, hvorefter vedkommende handler for kr. 10.000 tjener du kr. 200, hvor du tjener kr. 1.000, hvis kunden handler for kr. 100.000.

 • Connector.

  God kundeservice gælder ikke kun kunden

  Vi lever af at yde vores kunder god service. Og ikke mindst dig som affiliate partner. Vi besvarer derfor glædeligt spørgsmål – og giver også gerne tips og tricks, hvis du ønsker det. Kontakt os mere end gerne på support@bettercoins.dk, så hjælper vi dig.

 • Connector.

  Danmarks eneste reelle kryptovaluta-affiliateprogram

  Vores affiliateprogram er Danmarks eneste reelle affiliateprogram i kryptovaluta-regi. Vel og mærke kan du henvise til udenlandske virksomheder, men det er bare ikke det samme som at henvise til Danmarks bedst anmeldte kryptovaluta-forhandler, hvor kundeservice og ærlighed er topprioritet. Det er os. Ydermere giver vi en så formidabel kommission til dig som affiliate partner, at meget få udenlandske virksomheder kan være med.

Kom i gang nu


For at komme igang skal du oprette dig på Partner-Ads, som er et dansk affiliatenetværk med flere tusinde affiliate partnere og over 700 annoncører, hvor BetterCoins.dk er en af disse annoncører. Benyt nedenstående link, så kommer du direkte til oprettelsesprocessen hos Partner-Ads, som ikke tager længere end 2 minutter.

Når du er oprettet, skal du blot finde os på Partner-Ads, hvorefter du kan begynde at henvise kunder til os. Du kan benytte dit unikke link, tekstlinks eller vores bannere til at henvise kunder til os. Du kan placere dem på din hjemmeside eller blog. Desto flere kunder (og desto større beløber, som disse køber såvel sælger for i Bitcoins samt Ethereum), jo flere penge tjener du.

Den eneste betingelse er, at du annoncerer på en måde, som du selv ville ønske, hvis du var os. Vi lever af ærlighed, hvorfor det er vigtigt, at du ikke lover noget, som hverken vi – eller krypto-markedet kan overholde.

Du kan løbende følge med i, hvor mange kunder du henviser og hvilke beløber, som de handler for i Bitcoin såvel Ethereum. Det gøres alt samme hos Partner-Ads, hvor dette bliver opdateret i real-time. Det er også hos Partner-Ads, at du får udbetalt dine penge, såfremt du har henvist kunder til os.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på support@bettercoins.dk.